Voor wie zijn wij er?


InTeam is er voor mensen op zoek naar psychologische hulp

Bent u op zoek naar betrouwbare psychologische hulp? Kiezen voor ons samenwerkingsverband, heeft voor u de volgende belangrijke voordelen:

Handdruk

    • Via ons kiest u zelf uw behandelaar. Deze psycholoog werkt samen met de psychotherapeut of GZ-psycholoog, maar u merkt hier in de praktijk weinig van, terwijl u wel profiteert van de expertise van de specialistische GGZ.
    • U kunt rekenen op een uitgebreide diagnose en verruiming van expertise, waardoor een intensievere en effectievere behandeling mogelijk is. Bij vakantie van uw eigen behandelaar is snelle vervanging mogelijk.
    • Wij hebben goedlopende en persoonlijke contacten met huisartsen in onze regio. Ook dat maakt dat onze behandeling nauw op uw behoefte aansluit, waardoor de therapie sneller kan verlopen.
    • U betaalt GEEN eigen bijdrage (uitgezonderd het eventuele eigen risico wat nog openstaat): Wij hebben ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met verzekeraars, omdat wij vinden dat u de keuzevrijheid van behandelaren moet hebben. Daarom komt de eventuele eigen bijdrage (afhankelijk van uw eigen risico en hoe u bent verzekerd) geheel voor onze rekening.

Wilt u continuĆÆteit in uw behandeling, laagdrempelige zorg, een hogere frequentie en persoonlijke begeleiding op maat? En dit zonder eigen bijdragen (uitgezonderd eventueel eigen risico)? Neem dan voor een eerste kennismakingsgesprek rechtstreeks contact op met een van onze teamleden.