Wat kan Praktijk InTeam voor u betekenen?

Voelt u zich verward, somber, lusteloos, of heeft u last van slapeloosheid, angstgevoelens of concentratieproblemen en beïnvloedt dit uw dagelijkse leven? Loop dan niet langer door met uw klachten. Praktijk InTeam helpt u graag op weg naar een betere psychische gesteldheid. Neem contact met ons op en we plannen een intakegesprek met u in.

Neem contact op
Logo Praktijk InTeam

Wat kan Praktijk InTeam voor u doen?

De stap naar het zoeken naar psychische hulp kan groot zijn. Veel mensen denken dat zij het niet nodig hebben, of ‘dat het wel overgaat’. Vaak is dit echter niet de beste route. Door de juiste hulp en behandeling, kunt u uw klachten gericht aanpakken en zit u sneller weer op de goede weg. Wij helpen u inzicht te krijgen in uw gedachten en gevoelens, zodat u kunt werken aan duurzame verandering. Ons team bestaat uit gekwalificeerde psychologen en psychotherapeuten. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, neurobiologische ontwikkelingsstoornis en depressies.

Plan een intakegesprek in

Neem contact op

Let op: als u kampt met een eetstoornis, verslavingsproblematiek of als u zich in een crisisgevoelige situatie bevindt, kan Praktijk InTeam u helaas niet helpen. Wij adviseren u dan om gespecialiseerde hulp te zoeken.

Wat betekent een behandeling bij Praktijk InTeam?

Wij hebben geen afspraken met verzekeraars. Dit betekent dat u:

Door met elkaar samen te werken, kunnen wij een intensieve, frequente én kwalitatief hoogwaardige behandeling bieden die werkelijk aansluit op uw persoonlijke behoeften.

Loop niet langer door met uw klachten, neem contact met ons op.

Neem contact op