Een verbeterde psychische gesteldheid is mogelijk! Loop niet door met somberheids- of depressieve klachten. Ons team van gekwalificeerde psychologen werkt samen met u aan uw mentale welzijn. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal.

Wanneer is er sprake van een depressie?

We spreken van een depressie als u voor langere tijd moeilijk kunt genieten van uw dagelijkse bezigheden, nergens zin in heeft, of (erg) somber bent. Depressies zijn er in verschillende vormen, van licht tot zwaar. Een depressie gaat vaak gepaard met klachten zoals weinig energie, slaapproblemen en negatieve gedachten. 

Heeft u last van depressieve klachten? Loop dan niet door! Praktijk InTeam zorgt voor een behandeling van uw depressie die bij u past. Zo werken we samen aan uw psychische gesteldheid. Vul onze scan in en wij plannen zo snel mogelijk een intakegesprek in.

Doe de scan
Wanneer sprake van depressie
Wat houdt de behandeling van depressie in?

Wat houdt de behandeling van depressie in?

Bij Praktijk InTeam bestaat de behandeling van een depressie onder andere uit gesprekken met een van onze gekwalificeerde psychologen en advies omtrent medicatie. Hierin behandelt u onder andere:

  • uw klachten en hoe deze zijn ontstaan,
  • manieren om u te kunnen ontspannen,
  • hoe u zelf weer grip krijgt op uw stemming,
  • hoe u problemen zelf kunt aanpakken en oplossen en
  • manieren waarop u negatieve gedachten kunt omzetten in positieve.

Bent u op zoek naar een behandeling van een depressie die bij uw specifieke situatie past? Vul dan onze scan in en wij plannen een intakegesprek met u in.

Doe de scan

Waarom Praktijk InTeam voor de behandeling van een depressie?

Met ons team van gekwalificeerde psychologen werken we aan uw psychische gesteldheid. Voorafgaand aan de behandeling stellen we eerst een uitgebreide diagnose vast. Daarnaast betaalt u geen eigen bijdrage, behalve het eventueel openstaande eigen risico. Omdat wij ervoor kiezen geen contracten af te sluiten met verzekeraars, kunt u snel bij ons terecht. Zo kunnen we snel van start met de behandeling van een depressie.

Waarom Praktijk InTeam voor de behandeling van een depressie?
Start met de behandeling van depressie

Start met de behandeling van depressie

Heeft u last van depressieve klachten? Loop niet langer door! Een snelle start van een behandeling helpt u naar een verbeterde psychische gesteldheid. Vul onze scan in, dan plannen wij zo snel mogelijk een intakegesprek!

Doe de scan