Heeft u last van angstige klachten, zoals benauwdheid, paniek of hoofdpijn? Dit kan u in uw dagelijks leven belemmeren. Loop hier niet langer mee door. Een persoonlijke aanpak staat centraal bij onze behandeling voor een angststoornis. Zo helpen we uw klachten te verminderen en zorgen we samen voor een  verbeterde psychische gesteldheid.

Wanneer is sprake van een angststoornis?

Iedereen is wel eens bang of heeft last van angst. Maar als u vaak bang bent en angsten uw leven negatief beïnvloeden dan spreken we van een angststoornis. Angststoornissen zijn er in verschillende vormen, zoals:

  • Paniekstoornissen;
  • straatvrees;
  • sociale angst;
  • hypochondrie.

Als u last hebt van angsten, is het verstandig om hulp in te roepen. De gekwalificeerde psychologen van Praktijk InTeam luisteren naar uw verhaal en klachten. Heeft u behoefte aan behandeling van angstige klachten of een angststoornis? Neem dan contact met ons op. Wij plannen zo snel mogelijk een intakegesprek met u in.

Neem contact op
Wanneer is sprake van een angststoornis?
Waarom Praktijk InTeam voor de behandeling van een angststoornis?

Waarom Praktijk InTeam voor de
behandeling van een angststoornis?

Wij werken aan uw psychische gesteldheid, samen met ons team van gekwalificeerde psychologen. Voor we starten met een behandeling, stellen we eerst een uitgebreide diagnose vast. Hier kan bijvoorbeeld  uit voortkomen dat de behandeling van een trauma nodig is; hiervoor gebruiken wij onder andere EMDR (eye movement desensitization and reprocessing). Zo helpen wij u gericht aan uw klachten te werken en zit u snel weer beter in uw vel. 

Daarnaast betaalt u bij Praktijk InTeam geen eigen bijdrage, behalve het eventueel openstaande eigen risico. Omdat wij ervoor kiezen om slechts met bepaalde verzekeraars contracten af te sluiten, kunt u snel bij ons terecht. Zo kunnen we snel van start met de behandeling van uw angststoornis. 

Neem contact op

Start met de behandeling van een angststoornis

Heeft u last van angstige klachten? Loop niet langer door! Een gerichte behandeling van een angststoornis helpt u naar een betere psychische gesteldheid. Neem contact met ons op, dan plannen wij zo snel mogelijk een intakegesprek!

Neem contact op
Start met de behandeling van een angststoornis