Vermoedt u een persoonlijkheidsstoornis te hebben of bent u daarvoor gediagnosticeerd? Loop dan niet langer door met uw klachten. Door middel van een persoonlijke aanpak kunnen we een geschikte behandeling voor uw persoonlijkheidsstoornis bieden. Zo helpen we u naar een verbeterde psychische gesteldheid.

Wanneer spreken we van een persoonlijkheidsstoornis?

Mensen met een gezonde persoonlijkheid zijn in staat om hun gedrag te reflecteren en het aan te passen aan hun omgeving. Bij een persoonlijkheidsstoornis zijn sommige persoonlijkheidstrekken echter zo sterk aanwezig dat het u hindert in uw normale functioneren. Voorbeelden van een persoonlijkheidsstoornis zijn:

  • borderline,
  • narcisme en
  • dwangmatigheid.
Doe de scan
Wanneer spreken we van een persoonlijkheidsstoornis?
Persoonlijkheidstoornis

Persoonlijkheidsstoornissen zijn in drie clusters op te delen: stoornissen waarin mensen contact vermijden, moeite hebben met zelfbeheersing of veel te maken hebben met angsten en behoefte aan controle. Voor elke persoonlijkheidsstoornis beschikken we over een specifieke behandeling. Praktijk InTeam gaat met een team van gekwalificeerde psychologen voor en met u aan de slag.

Heeft u te maken met één van bovenstaande, of een andere persoonlijkheidsstoornis en zoekt u naar een geschikte behandeling? Doe onze scan; wij plannen daarna zo snel mogelijk een intakegesprek met u in.

Doe de scan

Behandeling van een persoonlijkheidsstoornis bij Praktijk InTeam

Voor we starten met de behandeling van uw persoonlijkheidsstoornis, doen we uitgebreid onderzoek waarna we een diagnose vaststellen. Zo kunnen we samen gericht aan een verbeterde psychische gesteldheid werken.

Praktijk InTeam kiest ervoor om geen contracten af te sluiten met verzekeraars. Dit betekent dat u bij ons snel terecht kunt. Kijk hier voor de actuele wachttijden. Zo kunnen we vlot starten met de behandeling van uw persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast betaalt u bij ons alleen een eventueel openstaand eigen risico, maar hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

Doe de scan
Behandeling van een persoonlijkheidsstoornis bij Praktijk InTeam
Start met de behandeling van een persoonlijkheidsstoornis

Start met de behandeling van een persoonlijkheidsstoornis

Een gerichte behandeling van een persoonlijkheidsstoornis helpt u bij het verminderen van klachten en een betere omgang met uw stoornis. Loop dus niet langer door! Doe onze scan. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Doe de scan