Vermoedt u een persoonlijkheidsstoornis te hebben of bent u daarvoor gediagnosticeerd? Loop dan niet langer door met uw klachten. Door middel van een persoonlijke aanpak kunnen we een geschikte behandeling voor uw persoonlijkheidsstoornis bieden. Zo helpen we u naar een verbeterde psychische gesteldheid.

Wanneer spreken we van een persoonlijkheidsstoornis?

Mensen met een gezonde persoonlijkheid zijn in staat om hun gedrag te reflecteren en het aan te passen aan hun omgeving. Bij een persoonlijkheidsstoornis zijn sommige persoonlijkheidstrekken echter zo sterk aanwezig dat het u hindert in uw normale functioneren. Voorbeelden van een persoonlijkheidsstoornis zijn:

  • Borderline;
  • narcisme;
  • dwangmatigheid.

Neem contact op
Wanneer spreken we van een persoonlijkheidsstoornis?
Persoonlijkheidstoornis

Persoonlijkheidsstoornissen zijn in drie clusters op te delen: stoornissen waarin mensen contact vermijden, moeite hebben met zelfbeheersing of veel te maken hebben met angsten en behoefte aan controle. Voor elke persoonlijkheidsstoornis beschikken we over een specifieke behandeling. Praktijk InTeam gaat met een team van gekwalificeerde psychologen voor en met u aan de slag.

Heeft u te maken met één van bovenstaande, of een andere persoonlijkheidsstoornis en zoekt u naar een geschikte behandeling? Neem dan contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een intakegesprek met u in.

Neem contact op

Behandeling van een persoonlijkheidsstoornis bij Praktijk InTeam

Voor we starten met de behandeling van uw persoonlijkheidsstoornis, doen we uitgebreid onderzoek waarna we een diagnose vaststellen. Zo kunnen we samen gericht aan een verbeterde psychische gesteldheid werken.

Praktijk InTeam kiest ervoor om slechts met enkele verzekeraars contracten af te sluiten. Dit betekent dat u snel bij ons terecht kunt. Kijk hier voor de actuele wachttijden. Zo kunnen we vlot starten met de behandeling van uw persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast betaalt u bij ons alleen een eventueel openstaand eigen risico, maar hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

Neem contact op
Behandeling van een persoonlijkheidsstoornis bij Praktijk InTeam
Start met de behandeling van een persoonlijkheidsstoornis

Start met de behandeling van een persoonlijkheidsstoornis

Een gerichte behandeling van een persoonlijkheidsstoornis helpt u bij het verminderen van klachten en een betere omgang met uw stoornis. Loop dus niet langer door! Neem contact met ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Neem contact op