Bent u gediagnosticeerd met een neurobiologische ontwikkelingsstoornis, zoals AD(H)D of een Autismespectrumstoornis (ASS), of vermoedt u hieraan te lijden? Praktijk InTeam realiseert samen met u een behandeling op maat. Medicamenteuze behandeling kan hiervan onderdeel zijn.

Slaat het bovenstaand op u? Wij hebben sinds 2023 een ADHD-poli, neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer spreken we van een neurobiologische ontwikkelingsstoornis?

Onder neurobiologische ontwikkelingsstoornis verstaan we stoornissen die gepaard gaan met afwijkend gedrag. Denk aan negatief gedrag of hyperactiviteit. We spreken over een neurobiologische ontwikkelingsstoornis als iemand een langdurig patroon van afwijkend gedrag laat zien. Mensen met een neurobiologische ontwikkelingsstoornis  ondervinden hier vaak hinder van in het dagelijkse leven. Herkent u dit? Onze psychologen luisteren naar uw verhaal en stellen een behandeling voor, passend bij de diagnose. 

Heeft u te maken met één van bovenstaande, of een andere neurobiologische ontwikkelingsstoornis en zoekt u naar een geschikte behandeling? Vraag uw huisarts om een verwijzing. Wij plannen daarna een intakegesprek in.

Neem contact op
Wanneer spreken we van een gedragsstoornis?
Waarom een behandeling voor een gedragsstoornis bij Praktijk InTeam?

Waarom een behandeling voor een
neurobiologische ontwikkelingsstoornis bij Praktijk InTeam?

Voorafgaand aan de behandeling van een neurobiologische ontwikkelingsstoornis, zorgen we voor een uitgebreide onderzoek waar een diagnose uit voortkomt. Hierna kunnen we gericht aan uw situatie werken.

U kunt snel terecht bij Praktijk InTeam, omdat wij ervoor kiezen met slechts enkele verzekeraars een contract af te sluiten. Dit betekent dat de behandeling van een neurobiologische ontwikkelingsstoornis snel kan starten. Ook betaalt u geen eigen bijdrage. U betaalt alleen het eventueel openstaande eigen risico.

Neem contact op

Start met de behandeling van een neurobiologische ontwikkelingsstoornis

Een gerichte behandeling van een neurobiologische ontwikkelingsstoornis helpt u bij een beter omgang met uw klachten en een vermindering hiervan. Wilt u meer weten? We maken graag kennis met u. Neem contact op voor het plannen van een intakegesprek.

Neem contact op
Start met de behandeling van een gedragsstoornis