Bent u gediagnosticeerd met een gedragsstoornis of vermoedt u een gedragsstoornis te hebben? Praktijk InTeam realiseert samen met u een aanpak op maat, die bij uw situatie past.

Wanneer spreken we van een gedragsstoornis?

Onder gedragsstoornissen verstaan we stoornissen die gepaard gaan met afwijkend gedrag. Denk aan negatief of agressief gedrag of hyperactiviteit. We spreken over een gedragsstoornis als iemand een langdurig patroon van afwijkend gedrag laat zien. Mensen met een gedragsstoornis ondervinden hier vaak hinder van in het dagelijkse leven. Herkent u dit? Onze psychologen luisteren naar uw verhaal en stellen een behandeling voor, passend bij de diagnose. 

Heeft u te maken met één van bovenstaande, of een andere gedragsstoornis en zoekt u naar een geschikte behandeling? Doe onze scan; wij plannen daarna zo snel mogelijk een intakegesprek met u in. 

Doe de scan
Wanneer spreken we van een gedragsstoornis?
Waarom een behandeling voor een gedragsstoornis bij Praktijk InTeam?

Waarom een behandeling voor een
gedragsstoornis bij Praktijk InTeam?

Voorafgaand aan de behandeling van een gedragsstoornis, zorgen we voor een uitgebreide onderzoek waar een diagnose uit voortkomt. Hierna kunnen we gericht aan uw situatie werken.

U kunt snel terecht bij Praktijk InTeam, omdat wij ervoor kiezen geen contracten af te sluiten met verzekeraars. Dit betekent dat de behandeling van een gedragsstoornis snel kan starten. Ook betaalt u geen eigen bijdrage. U betaalt alleen het eventueel openstaande eigen risico.

Doe de scan

Start met de behandeling van een gedragsstoornis

Een gerichte behandeling van een gedragsstoornis helpt u bij een beter omgang met uw klachten en een vermindering hiervan. Wilt u meer weten? We maken graag kennis met u. Doe onze scan; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Doe de scan
Start met de behandeling van een gedragsstoornis