Erkay Kardes

Erkay Kardes

Psycholoog en Manager bij PIT

“Mijn naam is Erkay Kardes. Ik ben 30 jaar oud en geboren in Rotterdam. Ik heb de Master Klinische Psychologie gevolgd in Leiden. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij 113 Zelfmoordpreventie. Na mijn stage ben ik hier aangenomen, waardoor ik snel het werkveld inging. Ik begon als psycholoog en manager. Zo werkte ik op alle fronten mee. Hierna heb ik bij meerdere instellingen gewerkt, namelijk: MiSi Neuropsy, iPsy, en Caredate. Momenteel werk ik als ZZP’er voor Caredate en Praktijk Inteam. Hoe energiek ik ook ben, ik ben toch een echte huismus en vind het fijn om tijd door te brengen met mijn vrouw en twee katten.”

“Alles werd goed, snel en duidelijk uitgelegd”

twee jaar geleden

“Twee jaar geleden werd ik via LinkedIn benaderd door Wil Den Heijer. Een hartstikke lieve vrouw, waar je jezelf spontaan, energiek en positief bij voelt. Vandaar dat ik ook direct een goed gevoel had bij Praktijk InTeam. Ik werd meteen meegenomen in het proces, de visie en de werkwijze. Alles werd goed, snel en duidelijk uitgelegd. Daarnaast kon ik patiënten zelf aanmelden voor een Specialistisch GGZ-traject, waardoor ik veel mensen op wachtlijsten kon helpen. Inmiddels werk ik er al bijna twee jaar en ben ik zeker niet van plan te stoppen. Het bevalt heel goed en ik run momenteel de dependance in Rotterdam.”

“De samenwerking is heel fijn. Omdat ik niet in loondienst werk, zie ik mijn collega’s bijna niet. Alsnog voel ik altijd dat mijn werk gewaardeerd wordt. Het fijne contact doet wonderen. De vriendelijke collega’s van de administratie geven snel reactie. Ze zijn altijd bereikbaar om mij te helpen, dit zorgt ervoor dat ik met een gerust hart mijn werk uitvoer. Verder voel ik geen onrealistische werkdruk. Het is fijn dat Praktijk Inteam je als ZZP’er vertrouwt en je de ruimte geeft om je werk goed uit te voeren.”

samenwerking is heel fijn

“Een goede behandelrelatie staat centraal; iemand moet zich begrepen voelen”

“Als psycholoog ben ik niet zo van de kant en klare methodes en theorieën. Ik pas toe waar ik zelf in geloof, waarvan ik uit ervaring weet dat het heeft geholpen of gewerkt. Een goede behandelrelatie staat bij mij centraal; iemand moet zich gehoord en begrepen voelen. Ik wil niet dat mijn patiënt zich gelabeld of geforceerd voelt om het gebaande pad op te gaan, dat gewoonlijk gebruikt wordt bij zijn of haar label. Ik vind het belangrijk om de kern van de klachten in kaart te brengen en samen met mijn patiënt te kijken hoe we dit het beste aanpakken. We beslissen dit samen en pakken de dingen op die we het belangrijkste vinden. Hierbij steun en motiveer ik om de benodigde stappen te zetten om het uiteindelijke doel te bereiken.”

Als psycholoog

“Als ZZP’er werk je samen met fijne collega’s. Blij dat ik onderdeel ben van het team”

als zzp'er

“Kortom: als ZZP’er beschik je over een vriendelijk en goed werkend administratieteam, een duidelijk werksysteem, een goede supervisie, een goed salaris, flexibiliteit, ervaar je geen onrealistische werkdruk en werk je samen met fijne collega’s. Ik ben blij dat ik een deel ben van dit team!”